Home

Beleidsadvies

Beleidsnota's

U heeft als speerpunt van uw beleid het terugdringen van het aantal verkeersslachtoffers binnen de aan uw zorg toevertrouwde openbare ruimte of  het bedrijf waar u voor verantwoordelijk bent. U maakt beleidsnota's en goede afspraken, maar deze leiden niet altijd tot het gewenste resultaat.

Slachtoffers

Het aantal slachtoffers blijft te hoog omdat er ongevallen gebeuren die niet  nodig waren geweest. Bijvoorbeeld door het niet in acht nemen van de regels binnen uw bedrijf die juist zijn ingesteld om doden en gewonden te voorkomen.

Of door het hard rijden in een woonwijk (ook met de auto van de baas),  met drank op achter het stuur, gevaarlijk inhalen, met andere dingen bezig zijn met dan met de rijtaak.

Geen dikke rapporten

Zo maar een aantal oorzaken die leiden tot slachtoffers die hadden kunnen worden voorkomen. Wij willen u helpen om de door u geformuleerde doelstelling wel te halen.

Niet door het schrijven van rapporten of dikke nota's, maar door samen met u te zoeken naar praktische oplossingen, waarbij het soms linksom moet omdat het rechtsom niet lukt.

Second opinion

U kunt VerkeerDeBaas altijd inschakelen voor een second opinion.


KooSpee

Het Nederlands elftal had van mij best iets meer mogen schitteren op het WK, maar ik heb er meer van genoten dan die Valentijn Driesen vd Telegraaf. Wat een azijnpisser.

Wilt u Koos Spee als spreker of dagvoorzitter?


Beroepsverkeer

Veilig en soepel door het verkeer zonder schade, letsel of bekeuringen

Beleid

Geen mooie woorden of dikke rapporten, maar praktische oplossingen

Handhaving

Effectief inzetten van mensen en middelen om uw doelstellingen te realiseren